Φωτογράφηση γάμου Ρόδος

Στις αρχές του Ιανουαρίου έλαβα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ταξίδι στη Ρόδο, όπου ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο - Lucia και Przemek - σχεδίασαν για το φθινόπωρο τον γάμο τους σε ένα πανέμορφο μέρος που ονομάζεται Καλλιθέα. Φυσικά, ήμουν πολύ χαρούμενος, καθώς είχαμε στο πρόγραμμα την εξερεύνηση του γοητευτικού ελληνικού νησιού, αναζητώντας όμορφες τοποθεσίες για την Next Day Wedding φωτογράφιση.

More
φωτογράφηση γάμου στη Σαντορίνη

Αρκάδιους, όπως και οι περισσότεροι μελλοντικοί Γαμπροί, ή μελλοντικές Νύφες που ζούν στην Πολωνία, βρήκε την ιστοσελίδα μου και αποφάσισε να έρθει σε επαφή μαζί μου για ρομαντική Next Day Wedding φωτογράφιση στη Σαντορίνη. Και δεν θα ήταν το κάτι ιδιαίτερο, αλλά λίγες μέρες αργότερα επικοινώνησε μαζί μου η αρραβωνιαστικιά του, η Παολίνα, και με απόλυτη μυστικότητα ήθελε να οργανώσει μια έκπληξη-δώρο για τον Αρκάδιους, με ... Day After Wedding φωτογράφιση στη Σαντορινη.

More
Σαντορίνη - Next Day Wedding φωτογράφιση

Με την Brygida και το Szczepan συναντηθήκαμε για πρώτη φορά την ημέρα της άφιξής τους στην Αθήνα. Αποφασίσαμε να πάμε για καφέ στο Μοναστηράκι, στους πρόποδες της Ακρόπολης, για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και να συζητήσουμε για τις λεπτομέρειες πριν τη ονειρεμένη next day wedding φωτογράφιση στη Σαντορίνη. Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια ολοήμερη φωτογράφιση σε διάφορα σημεία του νησιού για να επισκεφθούμε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στα Θήρα, το Ημεροβίγλι και την Οία.

More